Hur man ställer in eller ändrar födelsedatum

Vi beklagar att du har problem med att ställa in ditt födelsedatum! Naturligtvis vill vi inte att du ska behöva skrolla tillbaka så många månader 😊️ Men vi har goda nyheter till dig – det kan vara enklare än du tror!

iOS:
I det övre vänstra hörnet bör du se månad och år. Om du trycker på det, kan du välja månad och år direkt. Voila!

ANDROID:
I det övre vänstra hörnet kan du se året. Om du trycker på året kan du välja år direkt. Sedan behöver du bara bläddra igenom månaderna för det året – lätt som en plätt!

Om du fortfarande har problem med att välja födelsedatum för ditt konto är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna!