Jag får felmeddelanden när jag migrerar mitt mySugr-konto till mitt Accu-Chek-konto (RocheOne)

Observera: Innehållet i detta avsnitt är endast relevant för Chile, Nederländerna, Storbritannien, Spanien, Belgien, Tyskland, Schweiz och Peru.

Fel 409 och fel 401

Felet (409) inträffar när du redan har skapat ett Accu-Chek-konto med den avsedda e-postadressen, vilket kan hända under migreringsprocessen.

Istället för att välja ”Skapa konto” ska du välja ”Logga in” och logga in med den e-postadress och det lösenord som du skapade tidigare. Om du inte kommer ihåg det lösenord du har skapat, använder du ”Glömt lösenordet” på inloggningssidan.

Om du behöver återställa ditt lösenord, ska du se till att du väljer ett annat lösenord än det du tror att du har använt tidigare, så att du undviker att få ett annat fel, nämligen Error (401).

Vit skärm när du försöker migrera

Ett knep som vi har upptäckt fungerar för vissa av våra användare när de får en vit skärm när de försöker migrera sitt konto är att inaktivera popup-blockeraren i enhetens webbläsare. Här är länkar för Safari för iPhone och Google Chrome för Android:

Apple / iPhone / iPad

Android / Google Chrome

Du kan behöva starta om processen genom att stänga din app och öppna den igen när popup-blockeraren har inaktiverats.

Det står att jag bara får använda alfabetiska tecken men mitt namn har ett bindestreck eller är korrekt ifyllt

Om ditt namn har ett bindestreck och du inte kan gå vidare, är detta ett problem som vi just nu tar upp med våra utvecklare. För tillfället ber vi dig att slutföra registreringen med ditt efternamn hopskrivet, så kommer vi att arbeta på en uppdatering som möjliggör korrekt formatering.

Se också till att det inte finns några mellanslag före eller efter ditt namn och att du inte använder enhetens funktion för automatisk ifyllning, eftersom det också kan göra att registreringen inte fungerar.