Jag kan inte ange min e-postadress när jag migrerar mitt mySugr-konto till ett Accu-Chek-konto (RocheOne)

Observera: Innehållet i detta avsnitt är endast relevant för Chile, Nederländerna, Storbritannien, Spanien, Belgien, Tyskland, Schweiz och Peru.

När du uppgraderar ditt konto kan din e-postadress vara gråmarkerad om du just håller på att uppgradera kontot.

E-postadressen är förifylld och gråmarkerad så att du använder samma e-postadress som du för närvarande använder med mySugr. Du bör kunna gå vidare i processen bortom e-postadressen genom att trycka på fältet för födelsedatum och ange ditt datum. Välj sedan land, så du bör kunna trycka på den blå Nästa-knappen.

Screenshot 2024-02-21 111929.png

Om du inte tillåts gå vidare efter att ha fyllt i dina uppgifter och om det visas några fel, ber vi dig att kontakta oss på support@mysugr.com så hjälper vi dig gärna!