Efter att jag har migrerat till ett Accu-Chek-konto ser jag inte mina data eller min PRO (RocheOne)

Observera: Innehållet nedan är endast relevant för Chile, Nederländerna, Storbritannien, Spanien, Belgien, Tyskland, Schweiz och Peru

Var är mina data?

Ibland tar det ett tag efter att du har loggat in igen på ditt konto innan data kommer tillbaka till appen. Om du har använt appen ganska länge, kan det ta ett par timmar (beroende på din internetanslutning) eller ännu mer.

Om det har gått några timmar sedan du loggade in igen och du fortfarande inte ser dina data, finns det ett knep du kan använda!

Ställ in telefonen så att den inte går in i viloläge (Inställningar > Skärm och ljusstyrka > Automatiskt lås > Aldrig) och öppna sedan mySugr-appen och låt den vara öppen i ett par timmar eller över natten med telefonen ansluten till laddare. På så sätt kan alla data stämmas av helt mot våra servrar.

Slutligen ska du kontrollera den e-postadress som du har loggat in med. Det är möjligt att du har skapat ett helt nytt konto som inte är kopplat till ditt ursprungliga mySugr-konto.

Var är min PRO?

Har du aktiverat din åtkomst till PRO genom att koppla din kompatibla Accu-Chek-mätare med din enhet? PRO kommer att återgå till Basic om inte mätaren har kopplats och importerar regelbundet. Den behöver importera minst 1 värde till ditt konto var 30:e dag för att PRO ska förbli aktivt.

Om du betalar för PRO eller om den inte aktiveras efter koppling och import från din mätare, ska du kontrollera vilket konto du har loggat in med. Det är möjligt att du har skapat ett helt nytt konto som inte är kopplat till ditt ursprungliga mySugr-konto, som har PRO-prenumerationen.

Om du fortfarande har problem med dina data eller inte ser din PRO-prenumeration och har provat ovanstående knep och tips, ber vi dig att genast skriva till oss på support@mysugr.com, så ska vi titta på problemet åt dig.