Försöker återställa lösenordet för mitt Accu-Chek-konto (RocheOne)

Försöker du återställa ditt lösenord, men det verkar som om du har fastnat i en loop? Följ anvisningarna här för att återställa lösenordet och komma tillbaka till mySugr-appen med ditt Accu-Chek-konto!

1. Om du har en VPN påslagen, ska du stänga av den. Många VPN-sajter blockeras på grund av skadlig kod, och vårt system tillåter inte att processen går vidare om en VPN är aktiverad.

2. Avinstallera mySugr-appen fullständigt och installera om den på din enhet.

mySugr - Google Play Store 🤖

mySugr - App Store 🍏

3. Bekräfta först att ditt mySugr-konto har uppgraderats till ett Accu-Chek-konto: Öppna appen och välj alternativet Logga in med mySugr ID. Appen talar om för dig om kontot redan har uppgraderats.
    • Om du tillåts fortsätta att logga in på mySugr, ska du logga ut helt från mySugr-appen (Mer > Konto & inställningar > Logga ut).

4. Tvinga mySugr-appen att stängas och öppna den igen.

5. Tryck på knappen ”Skapa konto” för att skapa ett nytt Accu-Chek-konto med samma e-postadress som det uppgraderade befintliga mySugr/Accu-Chek-kontot – följ bara stegen för att skapa ett nytt konto som om du inte redan hade ett.

6. Stäng mySugr-appen igen och starta vid behov om telefonen.

7. Logga in med Accu-Chek-kontot.