Hur jag delar mina hälsodata från mySugr med min läkare med hjälp av en delningskod

Anmärkning: Innehållet i det här avsnittet är endast relevant för vissa länder, som har inloggningsprocessen för Accu-Chek-kontot. Kontakta mySugr support om du är osäker på om detta gäller för ditt konto.

För att dela dina hälsodata från mySugr® med din läkare behöver du först skapa en delningskod.

Se till att du är uppdaterad till den senaste versionen av mySugr appen. Om du är osäker kan du kontakta oss på mySugr support via support@mysugr.com så att vi kan hjälpa dig att hitta vilken version du kör.

Öppna mySugr® och välj Mer

Välj Datadelning. (Om du inte ser det här alternativet i menyn ska du genast kontakta oss)

Scrolla ner till ”Skapa delningskod” och välj Skapa kod.

Dela den nyskapade koden med din läkare så kopplas ni samman!

Viktigt: Hälso- och sjukvårdspersonalen måste lägga in koden i din profil inom de närmaste 48 timmarna efter att koden har skapats. Se därför till att dela den med dem vid en tidpunkt när du vet att de kommer att se ditt meddelande inom den här tidsperioden.