Det är ett rött utropstecken bredvid ett inlägg om kolhydrater och jag kan inte spara! Vad händer?

Det verkar som att diabetesmonstret använder sig av kolhydratekvivalenter istället för gram eller gram istället för ekvivalenter.

Ser du ”Ekv.” eller ”g” omedelbart efter ditt inlägg? Om du gör det, går du in i inställningarna och kollar dina kolhydratinställningar (om det är ”Gram” eller ”Ekvivalenter”).

Gå först till ”Mer” i navigeringsfältet längst ner till höger på skärmen. Tryck sedan på ”Konto & inställningar”

Android:
Välj fliken ”Behandling” i mitten högst upp på skärmen, scrolla neråt och tryck på ”Enhet för kolhydrater”.

iOS:
Välj ”Mat” i listan med alternativ. Tryck sedan på ”Enhet för kolhydrater”.

Sedan kan du välja vilka enheter du vill använda för att räkna kolhydrater och fortsätta att logga utan problem!