Hur kan jag ändra på min personliga data som mail adress, namn (också på mitt diabetesmonster) och födelsedatum?

Lätt som en plätt!

Tryck på sidomenyn (eller "Mer" längst ned om du använder iOs) och leta efter "Profil & Inställningar". Tryck på området för ditt nuvarande namn eller ditt födelsedatum och ändra efter behov.

Att ändra din e-postadress är för tillfället lite knepigt eftersom vi på grund av dataskyddsförordningen måste verifiera att det verkligen är du som ändrar inloggningsuppgifterna (det handlar trots allt om dina data!). Skicka ett meddelande till vårt supportteam så hjälper vi dig med ändringen!

support@mysugr.com