Hur kan jag ändra min e-postadress, mitt namn (och mitt monsters namn) eller mitt födelsedatum?

mySugr-kontot

Om ditt konto är via mySugr och inte har migrerats till ett Accu-Chek-konto, är det enkelt!

Tryck på ”Mer” längst ner på skärmen och leta efter ”Konto och inställningar”.

iOS:
Namnet på ditt monster visas på skärmen Konto & inställningar. Om du vill ändra ditt namn eller födelsedatum trycker du på området för ditt nuvarande namn ovanför ”Min prenumeration”. När du har kommit in i den menyn, kan du ändra ditt för- eller efternamn eller ditt födelsedatum.

Android:
Under kontofliken hittar du alternativet att ändra ditt monsters namn, ditt förnamn, efternamn och födelsedatum.

Att ändra din e-postadress är för tillfället lite knepigt eftersom vi på grund av dataskyddsförordningen måste verifiera att det verkligen är du som ändrar inloggningsuppgifterna (det handlar trots allt om dina data!). Skicka ett meddelande till vårt supportteam så hjälper vi dig med ändringen!

support@mysugr.com

Accu-Chek-konto (RocheOne)

Observera: Innehållet nedan är endast relevant för Chile, Nederländerna, Storbritannien, Spanien, Belgien, Tyskland, Schweiz och Peru.

Om du redan har migrerat till ditt Accu-Chek-konto, kan du kontakta Accu-Cheks kundtjänst om du vill ändra din e-postadress, ditt namn eller ditt födelsedatum.

Om du behöver hjälp med att hitta rätt kontaktinformation för din region kan du skriva till oss på support@mysugr.com, så skickar vi gärna rätt kontaktinformation till dig.