Vad ska jag tänka på innan jag använder iBGStar första gången?

Först synka, sen mäta!

När du packat upp din sprillans nya iBGStar är det viktigt att tiden och datumet ställs in först – detta sker genom att synka appen och blodsockermätaren om du ansluter dessa med varandra. Värdena du kanske testat innan synkningen kommer inte att synas i Dagboken.
Var snäll och öppna först appen från antingen mySugr eller Sanofi, och anslut sedan din blodsockermätare. Synkningen och inställningen sker automatiskt.