Hur mycket kostar Dagboken?

Inte så mycket!

Det finns två versioner av appen:

Gratisversionen (mySugr Basic) är en produkt som uppfyller alla krav för att funka som dagbok och för att bemästra de flesta situationerna.

mySugr PRO kostar inte så mycket, är anpassad för att vara flexibel och mångsidig, utan några som helst gränser. mySugr PRO innehåller många extrafunktioner för att verkligen kunna tämja sin diabetes.

Om du vill köra igång som PRO, kan du välja att betala per månad, eller per år. På det sättet kan du betala precis så mycket som du använder appen!