Hur byter jag lösenord?

Gå till sidomenyn och välj “Profil”. Klicka på “Byt lösenord”, skriv in ditt gamla lösenord och nu ditt fräscha nya som sedan bekräftas. Om du har glömt ditt gamla lösenord får du logga ut. Logga in dig igen med ditt mySugr ID och klicka på "GLÖMT LÖSENORDET?". Snabbare än ditt diabetesmonster vrålar sitt vårskrik kommer du få ett mail med instruktioner och, viktigast av allt, ett nytt, härligt lösenord.