Hur byter jag lösenord?

Endast några få steg behövs.

Inloggad i appen nu? Tryck på ”Mer” längst ner på skärmen och leta efter ”Konto & inställningar”. Längst ner på skärmen hittar du ”Ändra lösenord”.

På nästa skärm anger du ditt gamla lösenord och sedan ditt nya lösenord. Du ombeds att ange det nya lösenordet två gånger för att bekräfta att format och stavning matchar. När du är klar, trycker du på ”Spara”. Du får sedan en bekräftelse på att ditt lösenord har uppdaterats i appen.

Om du har glömt ditt gamla lösenord loggar du bara ut. Ange sedan ditt mySugr ID och när du blir ombedd att ange ditt lösenord ser du alternativet “GLÖMT LÖSENORDET?”. Klicka på det och snabbare än ditt diabetesmonster vrålar sitt vårskrik kommer du att få ett mejl med ytterligare instruktioner och, viktigast av allt, ett nytt, fräscht lösenord. Men var försiktig - kodlänken för att återställa lösenordet är bara giltig i 30 minuter, så skynda dig!