Hur kan jag logga mina tabletter och min dos på bästa möjliga sätt?

Med bara ett par klick!

Gå in i Inställningarna via sidomenyn och klicka på tabletter/piller. Där kan du lägga till vad du använder och vill kunna logga. Bäst vore också att skriva in vilken dos du använder, till exempel: Metformin 500mg.

Nu kan du logga din dos i fältet "Piller", genom att välja det piller du lagt till och antalet piller du tagit. Exempel: om du tagit 2 metformin 500mg, välj detta medikament och dosen 2. Sedan är det bara att spara.