Hur kan jag logga mina tabletter och min dos på bästa möjliga sätt?

Tablettalternativet är avsett för att logga hur många tabletter du tar.

Tabletter i Android:

• Öppna sidomenyn och tryck på ”Profil & inställningar”.
  • Välj ”Insulinbehandling” och sedan ”Tabletter”.
  • Ange YourPillName XXXmg i fältet för tabletter och tryck sedan på ”Spara”.
  • När du sedan loggar väljer du bara YourPillName XXXmg och anger antalet tabletter du tar av den medicinen vid det aktuella tillfället.
  • Om du vill logga en till tablett trycker du på ”Nästa”, sedan på nedåtpilen och därefter på raden för tabletter igen.

Tabletter i iOS:

• Tryck på ”Mer” längst ned på skärmen och sedan på ”Profil & inställningar”.
  • Välj ”Insulinbehandling” och sedan ”Tabletter”.
  • Ange YourPillName XXXmg i fältet för tabletter och tryck sedan på ”Spara”.
  • När du sedan loggar väljer du bara YourPillName XXXmg och anger antalet tabletter du tar av den medicinen vid det aktuella tillfället.
  • Om du vill logga en till tablett trycker du på raden för tabletter igen.