Hur kan jag synkronisera datan från min Beurer GL50Evo med Dagboken?

I några enkla steg (enbart Tyskland och Italien)!

• Aktivera Bluetooth på din smartphone, öppna Dagboken, gå in i sidomenyn och klicka dig in i "Mätare som stöds".
  • Välj din Beurer GL5 evo och aktivera den.
  • Sätt på din GL50 evo.
  • Kolla för säkerhets skull att Bluetooth-locket sitter på din blodsockermätare.
  • Välj "Alla värden" i menyn på mätaren.
  • Dina äldre värden visas på displayen.
  • Dagboken borde vara ihopkopplad med din mätare nu (bocken borde nu vara grön).
  • En pop up kommer att poppa upp.
  • Skriv in koden (du hittar den på förpackningen till din mätare eller till bluetooth-locket. Koden är 982249).
  • Bekräfta sammankopplingen.
  • Dagboken importerar dina värden.

KLART!

Alla nya värden - de från efter den senaste importen - överförs och importeras. Du kan självklart redigera de importerade värdena för att lägga till kolhydrater och annat som är viktigt för oss med diabetes.

För enkelhetens skull sammanfogas loggar med samma blodsockervärde samt liknande tid (±10 minuter). Smart, eller hur?

Du kan synka med följande smartphones:

• Samsung Galaxy S4, S5, S6, S6 Edge
  • Samsung Galaxy Note 2, Note 3, Note 4, Note Edge
  • Samsung Galaxy Alpha
  • Samsung Galaxy K Zoom
  • Samsung Galaxy Core 2
  • Samsung Galaxy Ace 4
  • Samsung Galaxy A3
  • Google Nexus 4, 5, 5X, 6, 6P
  • LG Optimus L70
  • iPhone 4S
  • iPhone 5
  • iPhone 5S
  • iPhone 6
  • iPhone 6+
  • iPhone 6S
  • iPhone 6S+