Varför har jag inte fått mejlet för att återställa eler ändar mitt lösenord?

Det vette diabetes gudarna!

Det kan vara så, att det landat i din spam folder. Var vänlig kontrollera detta filter. I Gmail, var snäll kolla också i "Promotions-foldern". Var också snäll att söka efter mejlet i ditt konto – du kommer säkert hitta det.

Men, om det verkligen är så att du inte hittar det någonstans, var då vänlig att höra av dig till mySugr support via support@mysugr.com. Där kan vi lösa det mesta!