Jag har inte fått mejlet för att återställa mitt lösenord. Vad ska jag göra?

Har de elaka skräppostdvärgarna möjligen börjat samarbeta med ditt diabetesmonster?

Ibland händer det att mejl för återställning av lösenord hamnar i skräppostmappen eller i mappen ”Kampanjer” om du använder Gmail. Så börja med att ta en titt där. Om du inte hittar mejlet på en gång kan du söka efter mejlet i ditt e-postprogram genom att använda sökordet ”mysugr”.

Om du ändå inte hittar mejlet kan du skicka ett mejl till oss via Hjälp-knappen nere till höger på den här sidan så ska vi försöka hjälpa dig. Vi behöver då veta vilken e-postadress du använder för att logga in på mySugr, så glöm inte att inkludera den.