Hur kan jag skräddarsy och personalisera min logging screen?

Det går på ett kick!

Gå in i Dagboken och skapa en ny logg. Scrolla ned till botten av skärmen och klicka på "Visa alla". Så visas alla data typer du kan logga. Klicka på "Ändra". Du ser ett "grått öga" vid varje rad, klicka på det för att ändra om du kan se fältet eller inte. Bredvid "ögat" ser du ett knappfält som du kan ta tag i för att dra och släppa fältet på den plats du vill ha det.

Klicka på ändra igen för att spara… klart!