Hur kan jag använda sökfunktionen på bästa möjliga sätt?

Med den sökfunktionen kan du söka efter text och även ställa in filter!

Här är ett litet exempel: När du letar efter höga värden på tom mage kan du välja filtren “på tom mage” och “hyper”. Och där har du dem – alla dina inlägg med taggarna “hyper” och “på tom mage”!

Nästan som trolleri!

Du kan också söka efter text (kanske en anteckning du gjorde?). Skriv bara in texten i sökfältet högst upp på skärmen.

Sökfunktionen är en PRO-funktion, så om du vill använda den måste du prenumerera på PRO!