Hur använder jag Bolus Kalkylatorn?

Låt Bolus Kalkylatorn göra jobbet och dra det tunga lasset - det är hur enkelt som helst.

• Gör en ny loggning
  • Skriv in blodsocker och / eller kolhydrater
  • Klicka på miniräknar-symbolen bredvid "Bolus (mat)"
  • Bolus Kalkylatorn visar ett förslag på en insulindos
  • Klicka på gröna minräknar-symbolen för att acceptera
  • Informationen insulindosen hamnar automatiskt i din loggning

Du kan självfallet lägga till mer info till loggningen. Precis som vanligt kan du ge en beskrivning av måltiden, taggar, sport och aktivitet, osv. Spara när du är klar - se där! Du slapp räkna ut allt det där i huvudet! Smart, eller hur?

Bolus Kalkylatorn har också stenkoll på insulin du redan har i kroppen, insulin ombord, och kommer att räkna med det i framtida beräkningar.

Innan du kan använda Bolus Kalkylatorn, måste du ändra dina personliga inställningar samt acceptera användarvillkoren.

Var så noga du kan när du skriver in dina inställningar. Ju mer de stämmer överens med verkligheten, desto större sannolikhet att Bolus Kalkylatorn kommer ge dig ett exakt resultat.

Ifall du vill ändra på inställningarna till Bolus Kalkylatorn, kan du hitta dessa i Dagbokens inställningar. Där kan du även stänga av Bolus Kalkylatorn helt och hållet.

Bolus Kalkylatorn är för nuvarande endast tillgänglig i Europa.