Hur kan jag synkronisera aktivitet och antal steg från Apple Health till Dagboken?

Snabbt som sjutton! (Som vanligt, alltså!)

• Kontrollera att Apple Health är aktiverat i Dagboken
  • Kontrollera att synkningen av aktivitet och steg är aktiverad i Apple Healths inställningar.
  • Öppna mySugr Dagboken och dina steg och aktiviteter kommer att synas i grafen.

Dubbelklicka på grafen för att öppna ett fönster där du kan kan få aktivitet att synas eller gömmas i grafen.

Aktivitet och antalet stegs skickas direkt via Apple Health (iOS enbart) till Dagboken och syns i horisontellt (aktivitet) och vertikalt (steg) i grafen.

Tyvärr stöder vi inte synkningen med andra fitness-appar i Android.