Hur kan jag synkronisera aktiviteter och antal steg från Google Fit till Dagboken?

Som vanligt, snabbt som sjutton!

•  Öppna mySugr Dagboken und gå till "Andra datakällor" i sidomenyn.
  •  Där hittar du Google Fit Integration.
  •  Klicka på och bekräfta vilken Google Account som ska kopplas till MySugr Appen.
  •  Lyckades anslutningen bekräftas det i ett fönster.
  •  Öppna mySugr Dagboken och dina aktiviteter och antal steg visas i grafen.

Dubbelklickar du på grafen visas eller göms aktiviteterna.

Dina steg överförs med detsamma via Google Fit till Dagboken och syns vertikalt i grafen.