FAQ Allmänt

Hur gör jag för att radera mina data och mitt konto?

Se först till att du inte längre är aktiv PRO-prenumerant innan du tar bort ditt konto. När du har avslutat din prenumeration följer du anvisningarna som följer.

iOS:
Öppna mySugr appen och tryck på Mer > Konto & inställningar > Andra inställningar. Scrolla ner och tryck på ”Radera konto” och följ sedan anvisningarna och uppmaningarna på skärmen.

Android:
Öppna mySugr appen och tryck på ”Mer” och sedan på ”Konto & inställningar”. Välj sedan fliken ”Inställningar” längst upp på skärmen, scrolla ner till botten av skärmen och följ anvisningarna och uppmaningarna på skärmen.

Alternativt kan du kontakta oss på support@mysugr.com, ange ditt mySugr ID och be oss radera ditt konto.

Vi kommer då att radera ditt konto och alla dina data så att de inte går att återskapa.

Tack och hej då monstret!