Anpassa din dagbok!

Gillar du inte hur dagboken ser ut på huvudskärmen eller på skärmen Ny logg? Då kan du ändra den! Du kan flytta, visa och dölja fält så att de passar dina personliga önskemål. Så här gör du:

1. Tryck på + för att skapa en ny logg i appen.

• På Apple-enheter trycker du på + längst upp på skärmen bredvid förstoringsglaset
  • På Android-enheter trycker du på den blå bubblan med ett + i nere till höger på skärmen.

2. Nedtill på skärmen ovanför Spara trycker du sedan på knappen Anpassa ikoner.

3. Då visas samtliga fält som finns som alternativ för alla användare.
4. Bläddra för att se vilka fält som är tillgängliga.
5. Tryck på ögat bredvid de fält som du vill ha synliga och kontrollera att ögat blir grönt, eller tryck på ögat för att göra det grått och dölja ett fält.

6. Vill du byta plats på fält? Håll ned fingret på fyrkanten med 9 prickar till höger för att markera fältet, och dra det uppåt eller nedåt i listan. Lyft sedan fingret för att släppa fältet där du vill ha det.

7. Tryck sedan på bockmarkeringen eller på Spara i det övre högra hörnet.
8. Tryck slutligen på Avbryt för att lämna skärmen Ny logg och gå tillbaka till skärmen Idag.

Du har nu ordnat om både skärmen Ny logg och huvudfönstret så att det passar din metod för att tämja monstret! Wohoo!!