Verifieringskoden i e-postmeddelandet fungerar inte!

Processen för att ange verifieringskoden i e-postmeddelandet ska vara superenkel, men visst kan det hända att nåt blir fel.
Försök igen och beställ en ny kod i appen.

Kolla sedan i din e-post om du har fått ett välkommen-mejl från oss. Om du ser alternativet för att bekräfta din e-postadress klickar du på knappen.

Då öppnas mySugr-appen på din telefon och koden verifieras automatiskt.

Om du öppnar e-postmeddelandet på din dator anger du koden som visas där i mySugr-appen på din telefon.

Gör ett försök! Om det fortfarande inte fungerar kan du skriva till vår supportavdelning (support@mysugr.com) så får du hjälp!