Vad händer om jag har köpt mySugr Pro, men inte ser (eller inte kan använda) någon av mina mySugr Pro funktioner?

Snabb och enkel lösning för detta! Du behöver ditt mySugr-ID (e-post och lösenord), så gör dig redo! 😄

På både Android- och iOS-enheter trycker du på ”Mer” i navigeringsfältet och väljer sedan ”Konto & inställningar” och sedan ”Logga ut” längst ner på skärmen. Vänta ett par minuter och logga sedan in igen. Alla dina mySugr Pro funktioner bör vara upplåsta – hurra!

Om mySugr Pro funktionerna fortfarande spelar kurragömma kan du skicka ett meddelande till oss via menyalternativet ”Support & Feedback” eller support@mysugr.com. Våra supportmonster kommer snabbt att ta en titt och se till att du får allt fixat.

*Kontrollera att du inte har några osynkroniserade inlägg innan du loggar ut (Mer > skrolla längst ner på skärmen). Om du ser en siffra där, ska du inte logga ut eller avinstallera appen utan genast meddela oss.