Accu-Chek: Hur skaffar jag mySugr Pro?

Du får automatiskt PRO när du ansluter din mätare till din smartphone OCH importerar värden från Accu-Chek-mätaren till mySugr Dagboken.**

Om du glömmer att synkronisera din Accu-Chek®-mätare i mer än 30 dagar nedgraderas du till Basic igen.

Men så länge du fortsätter att importera värden från din Accu-Chek®-mätare fortsätter du att ha PRO. Enkelt, eller hur?

**PRO är bara aktiverat på ett konto per mätare. Om mätaren redan använts för att låsa upp PRO för ett användarkonto går det inte använda samma mätare för att låsa upp PRO för ett annat användarkonto.  Om det inte är så och du ändå har problem med att aktivera PRO ska du kontakta oss på support@mysugr.com. Vi hjälper dig gärna!