Hur ansluter jag Accu-Chek Guide Me-mätaren till mySugr-appen?

Här är en steg för steg-instruktion om hur du ansluter din nya Accu-Chek Guide Me-mätare till mySugr-appen!

* iOS: Är Bluetooth påslaget på din iPhone? Slå på det om det inte är det.
* Android: Bluetooth ska aktiveras automatiskt när du startar kopplingsprocessen.

• Slå först på Platstjänster för mySugr-appen under kopplingsprocessen. Du kan stänga av det igen när du är klar med kopplingen. Inställningar > Appar > mySugr > Platstjänster. Kontrollera att det är påslaget.

Kontrollera att Accu-Chek Guide Me-mätaren är avstängd.

• Android: Öppna appen och tryck på de 3 raderna i det övre vänstra hörnet för att öppna sidomenyn.
  • iOS: Öppna mySugr-appen och välj ”Anslutningar” i flikmenyn längst ned på skärmen.
  • Tryck på ”Anslutningar”.

• Tryck på ”Accu-Chek Guide Me”.

• Tryck på den gröna ”Anslut nu”-knappen.

• Tryck på knapparna (<) och (>) samtidigt och håll dem nedtryckta i 3–5 sekunder tills Bluetooth-symbolen visas och 2 ihopkopplade cirklar blinkar.

• Vänd på mätaren och leta upp PIN-koden på undersidan

• Tryck på den gröna ”Nästa: Ange PIN-kod”-knappen.

• När popup-fönstret visas anger du PIN-koden som du har letat upp på mätarens undersida och trycker på ”Koppla”.

• Nu ska meddelandet ”Uppkoppling lyckades” visas på skärmen, och om du redan har gjort blodsockertester så importeras de till appen automatiskt.

• Tryck på ”Klart” för att komma tillbaka till skärmen Anslutningar.

Du kan även se en kort film här.

**Observera: Upp till 3 Accu-Chek Guide Me-mätare kan kopplas till en iOS-enhet, men endast 1 per Android-enhet.