Information om mySugr Insights

Det finns en ny funktion som heter Insights som du eventuellt kommer att ha en massa frågor om, och vi hjälper dig gärna att besvara dem! För närvarande är mySugr Insights bara tillgängligt på engelska för användare som använder insulin och som har en iOS-enhet.

Hur mycket data är ”tillräckligt” för att generera mySugr Insights-aviseringar?

• Olika Insights-alternativ har olika trösklar och krav, men 3 blodsockervärden på minst 14 av de 30 senaste dagarna är en ungefärlig riktlinje för den datamängd som krävs för att mönster ska kunna identifieras och att dina Insights-alternativ ska genereras.

Kommer den här funktionen att finnas på fler språk och på Android i framtiden?

• Vi ska definitivt titta på detta när vi diskuterar vårt utvecklingsarbete och våra prioriteringar framöver!

Hur många typer av mySugr Insights finns det?

• Det kommer till att börja med att finnas tre typer av aktiva mönster (Insights) som kan detekteras när funktionen blir tillgänglig: Variation dagtid, Hög hyporisk, Basaldosproblem nattetid. Vi kan komma att bygga in mer mönsterdetektion i funktionen i framtiden.

Kan jag få bort aviseringen med den röda punkten?

• Insights-mönster är tillgängliga i 7 dagar åt gången. Aviseringen raderas efter 7 dagar om det inte finns några fler Insights. Men om det finns nya Insights så fortsätter den röda punkten att visas.

Kan användarna välja att inte installera den här nya funktionen eller att anpassa den individuellt?

• Det är för närvarande inte möjligt att vare sig avstå från mySugr Insights eller att anpassa den.