Vad har förändrats för den nya bolusräknaren?

Vilka ändringar har gjorts från bolusräknaren 2.1 till bolusräknaren 3.0?

Designen för användargränssnittet har uppdaterats för att lägga till nya algoritmparametrar för bolusräknaren, för att förbättra produktens tillgänglighet och för att ge användarna bättre stöd vid inställningen av mySugr Bolusräknaren. Ytterligare skärmar under inställningsprocessen för mySugr Bolusräknaren har också införts för att omfatta följande 2 nya algoritmparametrar:

1. Måltidsökning - Förväntad ökning av glukosnivåerna efter en måltid
  2. Fördröjningstid - Tidsperiod tills insulinet tydligt börjar sänka blodsockret efter en injektion

Vilken åldersgrupp är avsedd att använda mySugr Bolusräknaren?

mySugr Bolusräknaren är för närvarande endast tillgänglig för vuxna användare (18+).

Den nya bolusräknaren fungerar inte på min Android-telefon, vad kan det bero på?

Om mySugr Bolusräknaren inte fungerar på din Android-telefon kan du kontrollera följande alternativ:

• Är allting uppdaterat? Kontrollera om det finns några uppdateringar tillgängliga för mySugr appen på din telefon. Om så är fallet ska du uppdatera och försöka igen.
  • Är allting säkrat? För att alla dina inställningar ska vara säkra och skyddade kommer du att bli ombedd att säkra mySugr Bolusräknaren. Om din mobila enhet redan är säkrad med autentisering, till exempel ett lösenord eller fingeravtryck, håller detta dina inställningar säkra. Om inte kommer vi att be dig att ställa in en autentisering för hela din tid som användare. Tryck bara på ‘Öppna Android-inställningar’ för att säkra din smartphone. Inställningarna skyddas per enhet via användarautentiseringen närhelst inställningar ändras och godkänns.