Var är pumpstyrningen tillgänglig och kan alla använda den?

Kan mySugr pumpstyrning även användas av minderåriga?

Eftersom mySugr pumpstyrning är utformad för personer som är 18 år eller äldre kan den inte användas av personer under 18 år.

Vilka smartphones kan användas med mySugr pumpstyrning?

mySugr pumpstyrning är tillgänglig för Android-smarttelefoner.
Även om de flesta telefoner är kompatibla med mySugr pumpstyrning, kan det finnas några som är inkompatibla. Här är en lista över telefoner som har testats och befunnits vara inkompatibla:

• All Huawei mobile devices

• All Xiaomi mobile devices

• HTC

• HTC One

• Motorola

• Motorola Droid Turbo

• Motorola Moto E (4)

• Motorola Moto E4

• Motorola Moto G (5)

• Motorola Moto G (5th Gen)

• Motorola Moto Z (2) Play

• Sony

• Sony Xperia XA2

• Sony Xperia XA2 Ultra

• ZTE

• ZTE AXON 7 mini

• ZTE B2017G

• ZTE Blade A510

• ZTE Blade V0800

• ZTE Blade V8

• ZTE Blade A452

• ZTE Blade A510

• ZTE Blade L2

• ZTE Blade V Ultra Z982

• ZTE Blade V0800

• ZTE Blade Zmax

• ZTE dtac phone M1

• Others

• Mobistel Cynus F10

• Wiko LENNY2

Vi kommer snart att kunna erbjuda ett bredare utbud av Android-smartphones som är kompatibla med mySugr pumpstyrning.

Vilka pumpar kan anslutas till mySugr appen?

För tillfället kan endast Accu-Chek Insight-pumpen anslutas till mySugr appen.

På vilka språk finns mySugr pumpstyrning?

mySugr pumpstyrning finns för närvarande på danska, engelska, finska, franska, italienska, nederländska, norska, slovakiska, slovenska, spanska , svenska, tjeckiska och tyska.

Vilka operativsystem kan användas med mySugr pumpstyrning?

Vi kommer att fokusera på Android inom en överskådlig framtid. Användarnas upplevelser av mySugr pumpstyrning för Accu-Chek Insight-insulinpumpen kommer sedan att ligga till grund för framtida beslut om operativsystem.

I vilka länder finns mySugr pumpstyrning?

Belgien, Danmark, Finland, Italien, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Österrike, Slovakien, Slovenien, Sverige, Storbritannien, Tjeckien, Tyskland.