Vad händer när jag ansluter pumpen till mySugr appen?

Blir jag uppgraderad till mySugr PRO när jag använder mySugr pumpstyrning?

När du ansluter Accu-Chek Insight-insulinpumpen till mySugr appen så uppgraderas du till PRO-versionen av mySugr appen. Du får kostnadsfri åtkomst till fler funktioner som PDF- och Excel-rapporter, smart sökning, mySugr Bolusräknaren, måltidsbilder, blodsockerpåminnelser och roliga utmaningar.

Kan jag ansluta mer än en pump till mySugr appen?

Nej, bara en pump kan anslutas.

Kan jag ansluta min pump till mer än en smartphone?

Nej, av säkerhetsskäl går det bara att ansluta en enhet/app som kan styra din pump. Det är därför du inte kan använda både Accu-Chek Insight Diabetes Manager och mySugr appen samtidigt.

Hur nära varandra måste min smartphone och pumpen vara för att det ska gå att ansluta?

Avståndet får vara maximalt 10 meter, men det kan behöva vara kortare än så om det finns hinder i vägen.

Kommer anslutningen att dra på batteriet i min smartphone eller i pumpen?

Ja, men inte mer än när du använder Accu-Chek Insight Diabetes Manager. Det är bara när mySugr appen är öppen som en anslutning upprättas regelbundet med några minuters intervall och därmed drar på batteriet.