Varför måste jag betala för Bolusräknaren?

Bolusräknaren är en av Pro-funktionerna i mySugr appen. Mer information om Pro- och Basic-funktionerna finns här.

Information om priser i ditt land finns i App Store eller Play Store.

Men vi har goda nyheter! Om du ansluter några av de här Accu-Chek-enheterna kan du aktivera mySugr Pro kostnadsfritt. Synkronisera dina blodsockervärden en gång i månaden och få åtkomst till samtliga mySugr Pro-funktioner.