Kan jeg importere/eksportere data?

Importere data?

*fra andre kilder end kompatible apparater og enheder

Naturligvis! Men du skal være opmærksom på, at der er nogle begrænsninger på importen.

• Vores Android-brugere kan importere deres trinoplysninger med Google Fit ved hjælp af disse trin
  • Vores iOS-brugere kan importere udvalgte data fra Apple Sundhed og kan følge disse trin

Der findes ikke en indstilling til import af data fra Excel- eller CSV-filer.

Eksportere data?

Det kan du i hvert fald!

Vores mySugr Basic- og PRO-brugere kan eksportere deres data som en CSV-rapport. Hvis du bruger en Android-enhed, skal du trykke på "Rapporter", mens du på en iOS-enhed skal trykke på "Mine data" på navigationslinjen nederst på skærmen.

mySugr PRO-brugere kan vælge mellem filformaterne PDF, CSV og MS Excel og kan også angive et brugerdefineret dataområde for deres PDF-rapporter.*

For CSV- og Excel-filer eksporteres alle de loggede data i Dagbog (undtagen loggede billeder), og det er ikke muligt at angive et dataområde.

PDF-filer er det mest populære eksportvalg, og mange tager denne rapport med til deres læge. Du kan se en prøve på en PDF-rapport her, og du kan få mere at vide om indholdet af PDF-rapporter her.

*Bemærk: PDF-rapporter bruger ikke en statisk dato, men inkluderer hele den uge, som den valgte dato var en del af. Det skyldes, at siderne i rapporten er formateret til at begynde om søndagen og slutte om lørdagen på den enkelte side, altså en "Ugentlig" side. Når du vælger en dato, kan du dermed se data for de datoer.

Så hvis du har brug for at se data, der starter på en onsdag, får du altså 3 sider; alle siderne viser data for de fulde tre uger, men på denne måde får du to fulde uger fra onsdag til onsdag til onsdag så du kan se alle de data, du var jagt efter.