Voinko tuoda ja viedä tietoja?

Voinko tuoda tietoja?

*muista kuin yhteensopivista mittareistamme ja laitteistamme

Totta kai! Huomioi kuitenkin, että tietojen tuonnissa on tiettyjä rajoituksia.

• Android-laitteiden käyttäjät voivat tuoda askelmääränsä Google Fit -sovelluksesta noudattamalla näitä ohjeita
  • iOS-laitteiden käyttäjät voivat tuoda tietoja Applen Terveys -sovelluksesta näiden ohjeiden avulla

Tietojen tuonti Excel- tai CSV-tiedostoista ei ole mahdollista.

Voinko viedä tietoja?

Tottahan toki!

mySugr-sovelluksen Basic- ja PRO-versioiden käyttäjät voivat viedä tietonsa CSV-raporttina. Jos käytät Android-laitetta, napauta kohtaa ”Raportit”, tai jos käytät iOS-laitetta, napauta näytön alareunassa olevassa navigointipalkissa kohtaa ”Omat tiedot”.

mySugr PRO -version käyttäjät voivat valita tiedostomuodoksi PDF-, CSV- tai Excel-tiedoston sekä määrittää PDF-raportille aikavälin.*

CSV- ja Excel-tiedostot sisältävät kaikki lokikirjaan syötetyt tiedot (valokuvia lukuun ottamatta) eikä niissä voi määrittää aikavälejä.

PDF-tiedosto on suosituin vientivaihtoehto ja monet ottavatkin tämän raportin mukaansa lääkärikäynnille. Täällä näet mallin PDF-raportissa, ja täältä saat lisätietoa PDF-raportin sisällöstä.

*Huomioi: PDF-raportti ei sisällä vain yhtä tiettyä päivää, vaan koko sen viikon, jolle valitsemasi päivä sijoittuu. Tämä johtuu siitä, että raportin yksittäinen sivu alkaa aina sunnuntaista ja päättyy aina lauantaihin (eli raportin yksi sivu sisältää aina yhden viikon). Kun olet valinnut päivämäärän, näet kyseisten päivien tiedot.

Jos esimerkiksi haluat nähdä tiedot keskiviikosta alkaen, raportti sisältää 3 sivua: Nämä sivut sisältävät tiedot kaikilta kolmelta viikolta, mutta näin saat tiedot kahdelta kokonaiselta viikolta aina keskiviikosta keskiviikkoon ja näet siten kaikki haluamasi tiedot.