Kan jeg importere og eksportere data?

Importere data?

*fra andre kilder enn våre kompatible apparater og enheter

Selvsagt! Men vær oppmerksom på at import har noen begrensninger.

• Android-brukere kan importere skrittinformasjonen sin med Google Fit ved å følge disse trinnene
  • iOS-brukere kan importere utvalgte data fra Apple Helse ved å følge disse trinnene.

Vi har ikke mulighet til å importere data fra Excel- eller CSV-filer.

Eksportere data?

Det kan du!

Våre mySugr Basic- og PRO-brukere kan eksportere dataene sine som en CSV-rapport. Hvis du bruker en Android-enhet, trykker du på "Rapporter", eller på iOS trykker du på "Mine data" i navigasjonsfeltet nederst på skjermen.

mySugr PRO-brukere kan velge mellom filformatene PDF, CSV eller MS Excel, og de kan også angi en egendefinert datoperiode for PDF-rapportene.*

CSV- og Excel-filer eksporterer alle loggførte data i dagboken (unntatt loggførte bilder) og har ikke datoperioder som kan tilpasses.

PDF-filen er vårt mest populære eksportalternativ, og mange tar med seg denne rapporten til legen. Du kan se et eksempel på en PDF-rapport her, og du kan lese mer om innholdet i PDF-rapportene her.

*Merk: I stedet for å ta utgangspunkt i én statisk dato, inkluderer PDF-rapporten hele uken som den valgte datoen var en del av. Dette skyldes at rapportsidene er formatert slik at de begynner på søndag og slutter på lørdag på én enkelt side, eller en "ukentlig" side. Hvis du velger dato, vil du kunne se dataene for de aktuelle datoene.

Så hvis du trenger å se dataene fra og med en onsdag, får du 3 sider: Alle sidene viser dataene for disse tre ukene, men på denne måten får du to hele uker fra onsdag til onsdag til onsdag for å se alle dataene du leter etter.