Kan jag importera/exportera data?

Importera data?

*från andra källor än våra kompatibla mätare och enheter

Naturligtvis! Men tänk på att import har vissa begränsningar.

• Våra Android-användare kan importera sin steginformation med Google Fit genom att följa de här stegen
  • Våra iOS-användare kan importera valda data från Apple Hälsa och kan följa de här stegen

Vi har inget alternativ för att importera data från Excel- eller CSV-filer.

Exportera data?

Självklart!

Våra mySugr Basic och PRO användare kan exportera sina data som en CSV-rapport. Om du använder en Android-enhet trycker du på ”Rapporter”, och i iOS trycker du på ”Mina data” i navigeringsfältet längst ner på skärmen.

mySugr PRO användare kan välja mellan filformaten PDF, CSV eller MS Excel och kan även ställa in ett anpassat datumintervall för sina PDF-rapporter.*

Exporterade CSV- och Excel-filer inkluderar alla loggade data i dagboken (exklusive loggade foton) och har inte anpassningsbara datumintervall.

PDF-filen är vårt populäraste exportalternativ, och många användare tar med sig rapporten till sin läkare. Du kan se ett exempel på en PDF-rapport här och du kan läsa mer om vad som finns i PDF-rapporterna här.

*Observera: I stället för att utgå från ett bestämt datum innehåller PDF-rapporten hela den vecka som det valda datumet ingick i. Det beror på att rapportsidorna är formaterade så att de börjar på söndag och slutar på lördag på en och samma sida, eller en ”veckosida”. Om du väljer ett datum kommer du att kunna se data för de här datumen.

Om du behöver se data som börjar på en onsdag får du alltså 3 sidor: Varje sida visar data för en av tre fullständiga veckor, men på det här sättet får du två helt fulla veckor från onsdag till onsdag till onsdag så att du kan se alla data som du letar efter.